مرکز مشاوره آنلاین

بخش مشاوره آنلاین پورتال به منظور طرح سوالات راه اندازی شده است. شما میتوانید سوالات خود را در زمینه های مختلف ازجمله مذهبی، خانوادگی و غیره... مطرح کرده و توسط متخصص بررسی و به آنها پاسخ داده می شوند.
برای طرح سوال یا مشاهده ی سوالات دیگران، وارد بخش مشاوره آنلاین شوید.

مشاوره آنلاین

آب و هوا
1398/12/28 تعداد بازدید: 87
print
 چگونه «گوشت» را از آلوده شدن به کرونا حفظ کنیم؟

 چگونه «گوشت» را از آلوده شدن به کرونا حفظ کنیم؟

 
دانشکده بهداشت و مؤسسه ملی تحقیقات سلامت راهنمای چگونگی استفاده از انواع گوشت و جلوگیری از آلوده شدن به کرونا را منتشر کرد.
 
شواهد موجود حاکی از آن است که ویروس کرونا 2019، در بازار غذاهای دریایی شهر ووهان چین در جایی که گوشت‌های آلوده و خام حیوانات وجود داشته است، به انسان منتقل شده است؛ حال پرسش این است که احتمال آلودگی گوشت به ویروس کرونا چقدر است؟
 
دانشکده بهداشت و موسسه ملی تحقیقات سلامت دانشگاه راهنمای  چگونگی استفاده از انواع گوشت را منتشر کردند.
 
شواهدی در دست است که نشان می‌دهد، احتمال ابتلا از طریق گوشت و با شیر حیوانات بیمار، در سایر اعضای خانواده ویروس کرونا وجود دارد. ابتلا می‌تواند در هنگام پاک کردن و خرد کردن گوشت حیوان بیمار و پخش شدن قطرات خونی آلوده و ورود به بینی، چشم و دهان فردی که با آن مواجه می‌شود باشد.
 
اگر گوشت حیوان سالم هم در معرض ترشحات آلوده به ویروس فرد بیمار قرار بگیرد می‌تواند با تماس با فرد سالم به گوشت آلوده و سپس دست زدن به بینی، چشم و دهان منجر به بیماری شود.
 
ویروس کرونا در گوشت حیوان بیمار و با گوشت حیوان سالم آلوده شده با ویروس، پس از پخت در دمای بالای 70 درجه سانتیگراد و بالاتر از بین می‌رود و دیگر خطر بیماری زایی ندارد. خانواده ویروس‌های کرونا نسبت به سرما و انجماد قوی هستند و حتی در دمای منفی 20 درجه سانتیگراد باقی می‌مانند.
 
با رعایت نکات زیر در هنگام فرآوری و طبخ گوشت، خطری برای ابتلا به کرونا از طریق گوشت آلوده وجود ندارد:
 
1- شستن کامل دست‌ها با آب و صابون و ضدعفونی کردن تمامی سطوح  نظیرتخته گوشت، چاقو و سطح آشپزخانه  قبل و بعد از فرآوری گوشت.( پاک کردن، شستن، خرد کردن و بسته بندی)
 
2- جداسازی محل قرار دادن گوشت‌های خام و غذاهای پخته و استفاده از ظروف دربسته برای نگهداری هر یک از مواد.
 
3- پخت گوشت در دمای 70 درجه و بالاتر به صورتی که گوشت کامل مغز پخت شود. پیشنهاد می‌شود از دماسنج استفاده شود.
 
4- عدم استفاده از گوشت حیوانات بیمار و یا مشکوک به بیماری و یا حیواناتی که مرده‌اند.
 
5- عدم استفاده از گوشت‌های خام و نیم پز.
 
 
منبع: فارس
نظرات:

loader
© کلیه حقوق و محتوای این سایت متعلق به اداره کل تبلیغات استان گلستان می باشد .استفاده از مطالب با ذکر منبع و لینک به سایت بلامانع است.
طراحی، پیاده سازی و پشتیبانی توسط اینتک