مرکز مشاوره آنلاین

بخش مشاوره آنلاین پورتال به منظور طرح سوالات راه اندازی شده است. شما میتوانید سوالات خود را در زمینه های مختلف ازجمله مذهبی، خانوادگی و غیره... مطرح کرده و توسط متخصص بررسی و به آنها پاسخ داده می شوند.
برای طرح سوال یا مشاهده ی سوالات دیگران، وارد بخش مشاوره آنلاین شوید.

مشاوره آنلاین

آب و هوا
1397/10/09 تعداد بازدید: 95
print
نقش گیاه دارچین در درمان بیماری ها

دارچین (cinnamon) یک نوع گیاه می باشد که هم از نظر غذایی و چه از نظر دارویی و درمانی، استفاده های زیادی از آن می شود. به دلیل استفاده زیاد از این گیاه برای درمان بیماری‌ها، برخی نامی مانند دارچین درمانی برای آن استفاده می کنند. ما در این پست می خواهیم، خواص دارویی این گیاه و نقش دارچین در درمان بیماری ها را بیان کنیم. مطالب مهمی که در این مقاله آمده است از این قرار می باشد : در ابتدای مقاله گیاه دارچین به طور کامل معرفی شده که در این معرفی مطالب همچون طبقه بندی، مشخصات این گیاه و انواع آن نام برده شده است. سپس در مورد مصرف مانند مصرف غذایی و همین طور مصرف آن در طب سنتی از این گیاه مطالبی ارائه شده است. در ادامه خواص دارویی و درمانی گیاه دارچین (مواردی مانند : خاصیت ضد میکروبی، بیماری دیابت و …) بیان شده است. عوارض جانبی که این گیاه دارویی می تواند داشته باشد (مثل عوارض پوستی و آلرژیک، تداخلات دارویی، باروری، بارداری و شیردهی و …)، یکی از دیگر موضوعات در این مقاله می باشد.

 
خواص دارویی گیاه دارچین
تحقیقات دارو شناسی و سم شناسی خطر به خصوصی در مورد استفاده دارچین در انسان نشان نداده است. دارچین از خواص درمانی مانند کارمیناتو، ضد میکروب، آنتی اکسیدان، آنتی دیابت ضد ویروس و صد اسپاسم، ضد نفخ، افزایش دهنده تعریق بدن، گرم کننده و محرم رحم را دارا می باشد.
 
گزارش هایی نیز از تورم سلول های کبدی، افزایش ضخامت لایه پوشش معده و ایجاد نفریت متعاقب مصرف دراز مدت دارچین وجود دارد که به اسانس آن نسبت داده شده است.
 
اسانس دارچین مایع بی‌رنگ است با بوی قوی مطبوع و طعم سوزاننده و وزن مخصوص 010/1 – 030/1 و دارای ضریب شکست 573/1 – 591/1 و دارای درجه چرخش نوری 0-2 می باشد.
 
خاصیت آنتی میکروبیال
گیاه دارچین خاصیت ضد قارچی و ضد باکتریایی دارد که احتمالا این آثار مربوط به محتوی ارتومتوکسی سینامالدئید است. در سال های اخیر خاصیت ضد باکتریایی cinnamon طی تحقیقات بسیاری به اثبات رسیده است. Tabak و همکاران اثر گیاهی دارچین را بر ضد هلیکوباکتر پیلوری بررسی کردند، نتایج نشان داد که سینامالدئید با غلظت 200 mg/disk (> 90 میلیمتر) و اجنول با غلظت 200 mg/disk (68 میلیمتر) و کارواکرول با غطظت 200 mg/disk (66 میلیمتر) بیشترین اثر ممانعت کنندگی را علیه هلیکوباکتر پیلوری داشتند.
 
سرکار خانم گیتا اسلامی و همکاران در سال 2012 به بررسی اثر ضد باکتریایی گیاه دارچین بر روی هلیکوباکتر پیلوری جدا شده از بیماران مبتلا به دیس پیسی پرداختند، با توجه به نتایج تحقیق و افزایش روزافزون مقاومت به مواد آنتی باکتریال سنتتیک، این گیاه می تواند یکی از گیاهان موثر در پاکسازی برخی از باکتری ها از جمله هلیکوباکتر پیلوری باشد.
 
تأثیر دارچین بر کاهش درد
cinnamon می تواند باعث بهتر شدن شدت درد اولیه شود. افزودن دارچین به ژل RG-O1 باعث کارآمدی بیشتر این ژل علیه دردهای تونیک ملایم مثل استئوآرتریت و روماتیسم می شود. برای ترکیبات ترینی که در دارچین وجود دارند، خاصیت مهار کنندگی متابولیسم اسید آراشیدونیک گزار شده است.
 
دارچین و ترکیبات آن می توانند روی سیستم اعصاب مرکزی نیز اثر بگذارد و باعث شود که درد کمتر شود. به نظر می رسد ترکیبات این دارو که خواص مهار کنندگی آنزیم نیتریک اکساید سنتتاز دارند در تزریق داخلی صفاقی عصاره این اثر را در سیستم عصبی مرکزی نمایان کرده و از طریق مهار کردن سنتز و رهاسازی ON که به عنوان یک میانجی درد شناخته شده است، سبب مهار دردهای حاد و مزمن شوند.
 
همچنین ترکیبات ترپنی که در این گیاه موجود می باشد، نقش مهار کردن آنزیم سنتز کننده نیتریک اکسید در شاخ خلفی نخاع می باشند. طبق تحقیقات انجام گرفته اوژنول حالت ضد دردی مرکزی دارد. اوژنول سبب مهار ورود کلسیم به داخل سلول می شود و از این راه باعث می شود تا رها سازی نوروترنسمیترهای دخیل در انتقال پیام پایانه فیبرهای آوران درد در شاخ خلفی نخاع می گردد را مهار می کند.
 
پیشنهاد می کنیم که اگر مایل هستید اطلاعات بیشتری کسب کنید، مقاله بیماری دیابت را بخوانید.
 
گیاه دارچین و دیابت
در این گیاه ترکیباتی هست که ترشح انسولین را بیشتر می کند که اول به عنوان فاکتور تقویت کننده انسولین نامگذاری شده و بعد این فاکتور به عنوان پلیمر متیل هیدروکسی چالکون توصیف شد.
 
ترکیبات موجود در این گیاه باعث این می شود که عمل انسولین تقویت شود و مقاومت انسولینی کاهش یابد. در موش هایی که تحت رژیم غذایی غنی از فروکتوز بودند و از این طریق مقاومت انسولینی در بدن آن ها ایجاد شده بود، عصاره گیاه مورد نظر ما از طریق افزایش ترشح انسولین و افزایش برداشت گلوکز باعث کاهش مقاومت انسولینی گردد. عصاره این گیاه باعث بیشتر شدن فعالیت انسولین تا بیست برابر می شود. پلی فنل دارچین باعث می گردد تا متابولیسم گلوکز تا چند برابر در سلول های چربی می شود.
 
پلی فنل دارچین دارای فعالیت های مشابه انسولینی در سلول های بین حیوانات و انسان ها می باشد. رادیکال های آزاد به دلیل تمایل قوی برای گرفتن الکترون، باعث می شود تا به دیگر مولکول ها مانند اسیدهای چرب غشاءهای بیولوژیک و اکسیداسیون آن ها آسیب وارد شود.
نظرات:

loader
© کلیه حقوق و محتوای این سایت متعلق به اداره کل تبلیغات استان گلستان می باشد .استفاده از مطالب با ذکر منبع و لینک به سایت بلامانع است.
طراحی، پیاده سازی و پشتیبانی توسط اینتک